Hvem er vi?

Vi er en nyetablert bedrift lokalisert i Oslo, med et mål om å levere det norske folk den hjelpen som trengs for å få satt opp et nettsted. Diestus leverer skreddersydde nettløsninger basert på dine behov, toppmoderne logoer og banner design til en gunstig pris. Med opp mot 10 år innenfor feltet, kan vi garantere deg et kvalitetsikkert nettsted med de aller beste komponentene på markedet.

Hos oss finner du en arbeidsgruppe med lidenskap for teknologi, gode brukeropplevelser og ikke minst design. «Vi er ikke ferdig med oppdraget før kunden er 100% fornøyd med resultatet»

PLATFORM

Wordpress

WordPress er en av de mektigste platformene på markedet og er ledende innenfor nettside-bygging. Grunnen til det er blant annet hyppig oppdatering av utvidelser, og et godt team bak kjerne-kode. Om dette ikke er så viktig for deg, kan vi garantere at det ikke finnes mange alternativer på markedet som kan konkurrere med WordPress på samme nivå. Så vær trygg på at din nettside blir bygget på en velstrukturert, og sikker platform.

50+

Ulike språk

55 000+

Utvidelser

34%

Alle aktive nettsider i verden

ca. 39%

Av alle nettbutikker på nett, drives av WordPress

HOSTING

Diestus Hosting

Selv om du som kunde ikke trenger å ha så mye med domene og hosting å gjøre, tenker vi det er godt å vite at vi leverer en 100% skuddsikkert hostingløsning.

Performance

Vi bruker fullt dedikert og lynrask hosting optimalisert for WordPress platformen. Vår hosting har en garantert oppe-tid på hele 99.9%!

Sikkerhet

Vårt utvalg av sikkerhetsverktøy vil sikre at ditt nettsted er utstyrt for å forhindre angrep, og forsvare seg mot dem når det er nødvendig. Du får en dedikert IP og integrert WAF. Det blir tatt en daglig malware skann, og backup av hele nettsiden hver eneste kveld. I tillegg er alle nettsider levert med et unikt SSL-sertifikat.

Email

Lag dine egne email-adresser som f.eks. info@dinbedrift.no. Du får tilgang til opptil 20 epost-kontoer, hvor hver epost-konto har 15 GB lagringsplass!

Analyse

Vår hosting gir deg et avansert verktøy for analyse av all data rundt ditt nettsted. Du kan blant annet tracke malware-angrep, oppetid og lagringsplass brukt m.m.

*All data på din nettside lagres i 30 dager

Nok om oss, vi ønsker å vite hva du trenger.