https://www.youtube.com/watch?v=4BfKFCOCJe8

Alt i en pakke

Vi i Diestus leverer nå en total pakke for deg som driver ditt eget firma innenfor håndverker-bransjen. Alt fra design av logo til publisering av din helt egen nettside. Scroll ned for å lese mer…

Alt i en pakke

Du lurer vel på hva som inngår i pakken?

Skreddersydd nettside
Responsivt design
Kjøp/overføring av domene
Oppsett av email-kontoer
Strålende ytelse
Instruksjoner/Manualer
Gratis Konsultasjon
Konkurransedyktig pris!

Skreddersydd nettside

Design og brukeropplevelse

Vi starter med et design som reflekterer din merkevareidentitet. Det inkluderer tilpasning av farger, fonter, layout og visuelle elementer for å skape et unikt og profesjonelt utseende. Brukeropplevelsen er også prioritert, med intuitiv navigasjon og responsivt design for å sikre en sømløs opplevelse på alle enheter.

Funksjonalitet og tilpasning

Muligheten til å tilpasse funksjonaliteten etter dine behov. Dette kan omfatte integrasjon av bildegallerier, bloggfunksjonalitet, sosiale medier-koblinger og e-handelsløsninger. Du kan også legge til spesifikke funksjoner som medlemssider, bookingsystemer eller betalingsporter.

Responsivt design

Responsivt design refererer til en tilnærming i nettsideutvikling der nettsiden er designet og optimalisert for å tilpasse seg og se bra ut på forskjellige enheter og skjermstørrelser, som datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner. Dette betyr at uansett hvilken enhet en besøkende bruker for å få tilgang til nettstedet ditt, vil det automatisk tilpasse seg for å gi en optimal visuell opplevelse og brukervennlighet.

Med responsivt design blir elementer på nettsiden justert dynamisk, slik at de passer proporsjonalt til skjermstørrelsen. Dette kan omfatte endringer i layout, plassering av innhold og tilpasning av navigasjonsmenyer. Målet er å sikre at nettstedet ditt er lett å lese, navigere og interagere med uavhengig av hvilken enhet brukeren bruker.

Domene - Placeholder - Diestus

Kjøp/overføring av domene

Eier du allerede et domene, eller vet du ikke helt hva domene er? Det går helt fint! Om du ikke vet hva domene er så er det navnet på nettsiden din, slik som på vår nettside så er vårt domene «diestus.com». Dette er ikke så viktig for din del som kunde, så ikke vær redd, vi hjelper med med kjøp av domene som matcher din bedrift.

Om du allerede har et domene liggende så hjelper vi deg med overføring av domene til vår domeneleverandør. Da sparer du både tid og penger, en win-win situasjon!

Oppsett av email-kontoer

Sender du mange henvendelser til leverandører eller til dine kunder? Ønsker du da å sende mail som en proff? Vi hjelper deg med oppsett av dine egne mail-kontoer. Så slipper du å sende mail med din gmail eller hotmail konto, og heller sender mail med en profesjonell email som: info@dinbedrift.no, kontakt@dinbedrift.no eller kari@dinbedrift.no.

Email - Placeholder - Diestus
Ytelse - Placeholder - Diestus

Strålende ytelse

Med vår helt egen hosting-tjeneste leverer vi topp-klasse hastighet, trygghet og beskyttelse på alle nettsider for alle våre kunder. Med topp-moderne backend systemer vedlikeholder vi nettsiden din slik at du ikke skal være redd for noe nede-tid.

Instruksjoner/Manualer

Vi legger opp til at enhver nettside vi produserer skal kunden ha mulighet til å redigere på selv. Derfor legger vi opp en instruksjon/manual til hvordan du selv kan endre på din nettside om dette skal være ønskelig.

Om dette ikke er noe for deg, så tar vi oss av alt av endringer på din nettside 🙂

Diestus Food. Bestillingssystem inkludert med gratis konsultasjon

Gratis konsultasjon

Vi forstår at det ikke alltid er like lett å vite hva man skal be om når man skal få sin første nettside. Men ikke vær redd. Du behøver ikke å være en webutvikler eller en grafisk designer for å få satt opp din egen nydelige nettside.

Vi ønsker å forstå vår kunde, og derfor bistår vi med full konsultasjon inkludert i Diestus Håndverker pakken, frem til nettsiden er oppe og går. Gjennom en rekke år i webutvikling-faget bistår vi med sterk kompetanse på hvordan en god nettside skal bygges opp.

Du kommer med dine ønsker, og vi lytter. Vi utleder deretter løsninger på dine ønsker, og kommer frem til en enighet med deg som kunde.

Hva koster det?

Vel du lurer på hva det koster? Vi mener at det å skulle ha sin egen nettside ikke trenger å være dyrt, derfor har vi satt sammen denne total pakken. Ettersom alle har sine egne ønsker og kriterier når det kommer til det meste her i livet, er nettside intet unntak. Derfor har vi ikke satt en spesifikk pris på denne pakken. Vi mener du ikke finner noe lignende til en slik pris på det norske markedet, og derfor oppfordrer vi deg heller til å sende oss en prisforespørsel for en nøyaktig pris.