https://www.youtube.com/watch?v=4BfKFCOCJe8
Diestus - Food | Logo Light - uten bakgrunn

Nettside & App

Vi i Diestus leverer nå en total pakke for deg som driver din egen restaurant eller gatekjøkken. Du kan nå motta bestillinger direkte fra din egen nettside, og trenger ikke tredjeparts-bedrifter som Foodora, Wolt & JustEat. Du får din helt egen bestillingsapp på App Store og Google Play store, med din helt egen logo og med navnet på din restaurant/gatekjøkken. Det er også mulighet for online bordbestilling!

Diestus Food. Bestillingssystem med egen nettside på både pc, tablet og mobil
Alt i en pakke

Du lurer vel på hva som inngår i pakken?

Nettside med online bestilling

Din helt egen app

Gratis Konsultasjon

Kjøp/overføring av domene

Oppsett av email-kontoer

Strålende ytelse

Oppkobling av hardware

Konkurransedyktig pris!

Diestus Food. Bestillingssystem med egen nettside på både pc, tablet og mobil

Nettside med online bestilling

Innhold

Med en komplett løsning gjennom Diestus Food får du din helt egen nettside spesialbygd etter ditt behov. På din nettside vil du ha mulighet til å motta online bestillinger, få henvendelser gjennom kontaktskjema og ikke minst skriv en lang (eller en kort) tekst om din bedrift.

Responsive

Vi setter sammen din nettside slik at den både ser bra ut og fungerer optimalt, på alle ulike skjermstørrelser. Dette kalles en responsive nettside. Altså en nettside som justerer størrelser på tekst og bilder, flytter på elementer og endrer innhold, basert på skjermen den vises på.

Adminpanel

Ved oppstart hjelper vi deg med å legge inn menyen din i bestillingssystemet. Deretter vil du få tilgang til ditt eget adminpanel hvor du kan blant annet endre retter, legge inn bilder, oppdatere kontaktinfo, justere åpningstider og mye mer…

Din helt egen app

Som en del av Diestus. Food komplette løsning leverer vi tilbudet om oppsett av din helt egen app for din restaurant/gatekjøkken. Med helt lik online bestillings funksjonalitet som på din nettside, har din kunde nå mulighet til å laste ned din app og gjennomføre en bestilling på under 2 minutter!

Diestus Food. Bestillingssystem med egen app
Diestus Food. Bestillingssystem med egen app
Diestus Food. Bestillingssystem inkludert med gratis konsultasjon

Gratis konsultasjon

Vi forstår at det ikke alltid er like lett å vite hva man skal be om når man skal få sin første nettside. Men ikke vær redd. Du behøver ikke å være en webutvikler eller en grafisk designer for å få satt opp din egen nydelige nettside.

Vi ønsker å forstå vår kunde, og derfor bistår vi med full konsultasjon inkludert i Diestus. Food pakken, frem til nettsiden er oppe og går. Gjennom en rekke år i webutvikling-faget bistår vi med sterk kompetanse på hvordan en god nettside skal bygges opp.

Du kommer med dine ønsker, og vi lytter. Vi utleder deretter løsninger på dine ønsker, og kommer frem til en enighet med deg som kunde.

Kjøp/overføring av domene

Eier du allerede et domene, eller vet du ikke helt hva domene er? Det går helt fint! Om du ikke vet hva domene er så er det navnet på nettsiden din, slik som på vår nettside så er vårt domene «diestus.com». Dette er ikke så viktig for din del som kunde, så ikke vær redd, vi hjelper med med kjøp av domene som matcher din bedrift.

Om du allerede har et domene liggende så hjelper vi deg med overføring av domene til vår domeneleverandør. Da sparer du både tid og penger, en win-win situasjon!

Domene - Placeholder - Diestus
Email - Placeholder - Diestus

Oppsett av email-kontoer

Sender du mange henvendelser til leverandører eller til dine kunder? Ønsker du da å sende mail som en proff? Vi hjelper deg med oppsett av dine egne mail-kontoer. Så slipper du å sende mail med din gmail eller hotmail konto, og heller sender mail med en profesjonell email som: info@dinbedrift.no, kontakt@dinbedrift.no eller kari@dinbedrift.no.

Strålende ytelse

Med vår helt egen hosting-tjeneste leverer vi topp-klasse hastighet, trygghet og beskyttelse på alle nettsider for alle våre kunder. Med topp-moderne backend systemer vedlikeholder vi nettsiden din slik at du ikke skal være redd for noe nede-tid.

Ytelse - Placeholder - Diestus
Diestus Food. Bestillingssystem med egen app og kvitteringsskriver

Oppkobling av hardware

Vi ønsker at du skal være med på laget! Derfor ønsker vi å samarbeide med deg som kunde for å finne hardware som passer deg og din bedrift, på best mulig måte. Kjøp av hardware er derfor ikke inkludert i pakken, og er noe du som kunde kjøper inn selv. Men ikke vær redd, vi veileder deg til riktig produkt for din bedrift. I tillegg hjelper vi deg med oppkobling av både kvitteringsskriver og tablet/mobil.

Nødvendig hardware

  • Kvitteringsskriver
  • Tablet eller mobil for bekreftelse/kansellering av bestillinger

Hva koster det?

Vel du lurer på hva det koster? Vi mener at det å skulle ha sin egen nettside ikke trenger å være dyrt, derfor har vi satt sammen denne total pakken. Ettersom alle har sine egne ønsker og kriterier når det kommer til det meste her i livet, er nettside intet unntak. Derfor har vi ikke satt en spesifikk pris på denne pakken. Vi mener du ikke finner noe lignende til en slik pris på det norske markedet, og derfor oppfordrer vi deg heller til å sende oss en prisforespørsel for en nøyaktig pris.